SUDE SNACKS

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 640 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Sude Snacks. Meer weten? Ontdek meer

3 okt 2022 om 8:02 het eten was niet heel warm hopelijk volgende keer beter
1 okt 2022 om 21:08 Toen ik 4j geleden in deze regio kwam wonen heb ik elke zaak de buurt geprobeerd en deze blijft voor mij echt de beste. Dürum, kebab, pizza, kapsalon,.. ik heb nog nooit echt over iets te klagen gehad. Alleen 1x omdat we te vroeg waren dat vonden ze
1 okt 2022 om 8:52 het was lekker heel goed op tijd doe zo verder
30 sep 2022 om 21:46 Pizzas waren lekker, bezorging iets later als gepland maar dat heb je soms.
30 sep 2022 om 19:24 Langer moeten wachten. Porties waren veel lange levertijd.heel kleine portie minder als anders,het was geen portie te noemen want je had er niet genoeg mee geeten.
29 sep 2022 om 19:47 Geweldig
23 sep 2022 om 19:28 Snelle levering en lekker eten
18 sep 2022 om 22:21 Heel lekker, grote porties. Alleen jammer dat de kaas was vergeten op 1 shoarmaschoteł.
18 sep 2022 om 8:41 goed op tijd doe zo verder
14 sep 2022 om 19:30 De maaltijden waren heel lekker en verzorgd. Levering 10 min vroeger dan gepland.
10 sep 2022 om 20:34 Heel erg lekker zeker de beste kebap zaak van de buurt !!!
4 sep 2022 om 8:53 heel lekker doe zo verder levering wat later wegens drukte